Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція “Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції”

17 вересня 2024 року відбулася Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція “Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції”, у роботі якої взяли участь й студенти ІV курсу спеціальності “Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології” нашого Коледжу.

Під час конференції учасникт мали можливість ознайомитися з сучасними засобами автоматизації, що використовуються в процесі пакування на різних виробницвах.

З особливим зацікавленням була сприйнята презентаційна доповідь «Технологія виробництва: виявлення та вилучення браку» представника компанії Агропромходинг «Асарта», у якій акцентовано увагу на реалізації практичного методу проб та помилок.

Також наших студентів зацікавила й доповідь «VACCP – необхідна складова системи безпечності виробництва екологічної тари» наукового співробітника Національного університету харчових технологій; у доповіді порушувалися питання екологічно безпечного виробництва.