17 вересня 2024 року відбулася Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція “Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції”, у роботі якої взяли участь й студенти ІV курсу спеціальності “Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології” нашого Коледжу.
Під час конференції учасникт мали можливість ознайомитися з сучасними засобами автоматизації, що використовуються в процесі пакування на різних виробницвах.
З особливим зацікавленням була сприйнята презентаційна доповідь «Технологія виробництва: виявлення та вилучення браку» представника компанії Агропромходинг «Асарта», у якій акцентовано увагу на реалізації практичного методу проб та помилок.
Також наших студентів зацікавила й доповідь «VACCP – необхідна складова системи безпечності виробництва екологічної тари» наукового співробітника Національного університету харчових технологій; у доповіді порушувалися питання екологічно безпечного виробництва.
Copyright © 2013 - All Rights Reserved - ST
02099, Київ, Бориспільська, 5
krmknau@gmail.com
(044)566-01-88